NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Sjukstugan fortsätter i evighet och det nya hönshuset börjar ta form!!!

Publicerad 2018-06-17 13:30:58 i Hemma hos oss...,

Jo, det har tagit sin lilla tid på grund av detta illvilliga virus som vandrar laget runt, fram och tillbaka!!
Igår så grejade vi lite i hönshuset, Peter hjälpte mig att få till taket på nya redet som blev av Ikea hyllan. Jag kom inte vidare med min idé, men då hade Peter lösningen som vanligt! Nu har den både snyggt tak och anflygningsbräda!!
(null)
(null)
(null)
(null)
Jag var rädd att redena skulle bli för små, men nu är de testade både av en Sussex och en Brahma-Isabell. Ser ju ut att fungera bra!!
(null)
(null)
Ska kanske måla lite mer ser jag. Så är det lite fix kvar på golvet och fönstret måste ordnas. 
Sittpinnarna med bajslådor är klara.
(null)
Har ordnat en låg pinne under fönstret, sen ska det bli en stege så de kommer upp på pinnarna lättare, sen får vi se!
Det har gått så segt! Antar att det är på grund av att vi varit sjuka hela tiden, och så våra andra jobb förstås. Så måste ju nätet upp såklart, det får bli när vi mår bättre. Det är som tur är ganska mycket ute-säsong kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela