NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Lite kycklingfix!!

Publicerad 2018-03-15 18:38:23 i Djuren på gården..., Hemma hos oss...,

Jo de börjar växa till sig nu och jag vill inget hellre än att slänga ut dem!! Det finns inget som dammar så mycket som kycklingar som håller på att sätta fjädrar!!! Men det måste bli plusgrader först, sen åker de ut. Har inte bestämt vart än, men troligtvis hönshuset.
Tills dess har de fått lite större. Det behövdes för dem och för nästa kull som förhoppningsvis blir några flera! Så här har de bott tills nu:
(null)
Nu har jag fixat med pallkragar, det finns sockel och underlägg till och så blev det bra med plats:
(null)

(null)
Det tar lite mer plats, å andra sidan så skvätter de inte ut så mycket skräp.
I hönshuset har vi en höna som vill ruva. Det passar ju inte så bra nu... Jag tycker hon kan vänta så att det iallafall blir plusgrader ute, och så jag kan fixa ett rede på golvet. Sen kan hon få lite ägg av mig...Jag vill ju liksom välja vad som ska ruvas!!!
(null)
Stackars hönapöna, har plockat bort alla fjädrar på magen.
Och till min nya läsare: Jag har besvarat dina frågor i kommentarsfältet  i inlägget där du ställde dem.🙂

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela