NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Men vilken röra!!(och en glasögonorm)

Publicerad 2018-03-09 08:37:53 i Hemma hos oss..., Mina Barn...,

Jag är lite extra trött och sliten på grund av några långveckor på jobbet och en envis förkylning..och lite huvudvärk på det. Idag skulle vi ha ett viktigt möte på jobbet som jag verkligen inte ville missa... Men då så hoppar Murphy in och gör sitt. Ett barn i Alices klass kräktes i skolan igår. Så vad vi pysslar med idag förstår ni. Det finns en liten chans att vi övriga klarar oss eftersom det är Alice som blev sjuk, hon brukar nämligen inte kräkas. Ja man kan ju hoppas. Hon är grön i ansiktet och de där raparna går ju inte att misstolka. Tycker lite synd om henne ändå, det brukar ju lätta lite när man får kräkas, men hon kan verkligen inte! Hon har sovit på soffan i natt med en hink.
Axel är hemma då han är påverkad i hals och luftrör, Rickard är frisk men får vara hemma ändå då han inte har skolplikt än. Finns ingen anledning att riskera nåt.
Igår fick vi brev från Rickards skolsköterska, tydligen så ser han inte så bra... Hon skulle skicka en remiss till ögonmottagningen men rekommenderade att vi tar honom till optikern då det är låååång väntetid på ögonmottagningen. Ja, om det är så att han ser dåligt så behöver det nog åtgärdas snarast. Får kolla på det när jag vet att alla är friska.
Vet inte hur det ska gå till dock, för nu när jag läser på synsam så gör de bara undersökningar på barn över åtta år. Så då får vi väl vänta då... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela