NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Sjuk!! (Och äggrekord igen!)

Publicerad 2018-03-29 17:35:54 i Hemma hos oss...,

Ja, vi är ju föräldralediga denna vecka både jag och Peter. Jag hade lite lösa planer som ruckats på grund av sjukdom mest, och så har ju Peter kört i skogen så fort han blev någotsånär frisk. Idag tänkte vi ta eftermiddagsfika på Tant Grön, men det gick inte. Jag bangar inte ofta, men nu fick jag ge mig. Orkade bara inte. Så Peter drog till skogs och jag dog på soffan med Alice. Lyckades precis häva mig upp och ge Rickard medicin sen skulle han iväg till Peter var det tänkt, men jag orkade inte hjälpa honom helt enkelt. Så han blev liggande i fodrat galonställ på mattan framför tv:n (Alice hade satt igång My little pony filmen) tills jag vaknade till såpass att jag kunde konstatera att det var försent. Jag hoppas det vänder nu. Hade gärna gjort något annat på min ledighet. Är iallafall skönt att vara två i hemma. 

Så gick vi ut och plockade ägg, rekord igen!! 23 stycken. 
I söndags konstaterade vi att vår kalkonhöna är en kalkontupp!! Där fick jag för att jag väntat så på ägg! Iallafall så dök det upp en annons med kalkonhönor alldeles i närheten, så på hemvägen från vårdcentralen i går så köpte jag med dem hem! Så nu har våra kalkontuppar varsin fru. 
(null)

(null)
De blev så till sig!! Så nu är alla nöjda! 
Planen är att vi äter lilla tuppen till midsommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela