NurseCarlsson

Här får ni läsa om mig och mitt liv på landet med min man och fyra barn. Efter flera års kämpande med heltidsstudier lantliv och barnafödande är jag äntligen färdig sjuksköterska!! Jag jobbar heltid inom psykiatrin och livet börjar sakta återgå till ett lite lugnare tempo. Eller inte... Livet som sjuksköterska och fyrabarnsmor är långt ifrån lugnt, nu har jag desssutom tagit klivet vidare och börjat utbilda mig till specialistsjuksköterska i psykiatri.

Ny dragning på lösdriftsnätet!

Publicerad 2018-05-06 15:03:48 i Djuren på gården..., Hemma hos oss...,

Jupp det har jag pysslat med idag. Inte så mycket mer. Illamående, ont i magen och huvudet, så jag har gått lite på halvfart.
Skulle målat i nya hönshuset idag, jag gick dit men insåg att det inte skulle gå. Men det är ingen brådska, ingen kan ju bo där förren hönsgården är klar iallafall.  (null)
Det är så gott som klart, det ska målas och nätas och stenläggas efter golvet i kanterna och så väntar jag på elfaskenor som sittpinnarna ska monteras på. Och så ska fönstret glasas förstås. Reden ska jag snickra själv, men ska klura på en ritning först, jag vet ungefär hur jag vill ha.
Den mobila rastgården drog jag om idag så att gräset ska hinna komma innan vi sätter permanent hönsnät. De blev glada att få tillgång till ett röse till och mysigt för dem att gå under träden och runt kaninburarna. (null)
Kommer att dra det mobila nätet ännu mer åt det hållet när stora hönsgården är klar.
(null)
(null)
(null)
Kalkonerna går utanför än, det är lugnast så. 
Alltså denna årstiden är så härlig!! Vi älskar den, både djur och människor!
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela