Grisjakt!!!

Jepp idag har vi varit en sväng till köpis, var ju tvungen att ha ett tangentbord som kan skriva i. Nu funkar det, mammsen, de hade helt enkelt bytt artikelnr... Trodde det skulle vara knökafullt med folk men vi var iprincip själva där! Hade jag vetat det hade jag planerat bättre och packat för en ordentlig genomsökning, men nu blev det bara jula och en snabbis genon det andra. Hade tänkt kolla gympakläder åt Emma men hittade inget utan fick med en fleece jacka åt henne istället. En chockrosa blev det, lyckades inte övertala henne till att ta en svart som tål lite mer skit... Men vad gör det? Jag tyckte oxå den rosa var snyggast! :)
När vi kom hem så hann vi precis slänga ihop en bacon/broccolipaj tills mannen kom hem, han har dubbelskift idag och är redan iväg på nästa... Få se om jag känner igen honom om några veckor när jobbtiden är över.... Igår var det ju ledig dag, men då satt han i traktorn och slog vägkanter, så kom han hem och skulle vara snäll och natta Axel, både han och lillkillen somnade på två röda... Så var det med den kvällen... Alltså, jag vill ju inte klaga men det skulle vara skönt med en vuxen till här hemma nu, nån dag iallafall, börjar känna mig som en sur disktrasa, slut både här och där... Inte mycket sömn på mitt schema.
Mannen fick slänga i sig maten och sen ge sig ut och jaga Greta, för vad är väl en sommar utan lösa grisar och uppbökad gräsmatta????

Emma är rädd att Axel ska gå för nära, mannen hämtar spännband för att fånga och sätta henne i buren=slakt inom kort...

Till en början såg det ut att gå bra, men så travade hon iväg, spännbandet gled av så lätt. Lite bök i diket sedan kröp hon in i hagen och blev uppläxad av Calle & Cajsa.... Peter fick gå runt hagen för att få bort gjord som ligger på eltråden...

Alice tyckte det var sådär spännande, somnade ganska fort...
Mannen fick lite glass o kaffe innan han hävde sig tillbaka till jobbet...
Visa fler inlägg