Fixat till vagnen lite..! (ny syskon-sittsdel)

Lilla Räkan satt ju lite illa i Explorerns syskonsitts, som av någon konstig anledning inte hade något viloläge... Konstig "förbättring" på en ny modell va? Det jag gjorde var att beställa ett sittdelstyg till sportmodellen, det passade hjälpligt, fanns i rätt färg och har viloläge! Det stämde inte riktigt, så det ska borras ett hål i ramen och nitas fast en tryckknapp så är det klart sen! Men vi använder den som den är tills vi får tag i en knapp för det funkar ändå! Som sagt, väääldig skillnad för bägge, i och med att syskonsitsen kommer längre bak så kan man ju ge Axel viloläge oxå, det var lite dåligt med plats för det med orginalsitsen, speciellt nu i vinter med åkpåse och overall, se själva! Före:Ser ju inte så farligt ut, men med fårskinn och åkpåse så somnade hon igår med huvudet hängandes ner mot magen...

Efter:

l

Men pigg o gla så ligger man ju inte ned förståss...

Sen har jag pimpat med buggysnugglen och det blev en tur till svärisarna där gubben var och hjälptetill att ta upp potatis, detta kallar jag viloläge... Tycker också att det blev mer omboat och mer plats för "bäddmning". Tösen lär inte frysa i år, i sport-sitsen har hon: explorer-dynan i botten, ett fårskinn och på det buggysnugglen, gott om plats ändå.Gick med vagnen med bara Alice till Svärisarna, tycker den har mindre tendenser att bli baktung med ett barn där bak bara än sporten, tror den har lägre tyngdpunkt.
Suffletten lyser ännu med sin frånvaro, men jag mejlade www.pingpong-online.de tidigare idag och fick till svar att de beställt från www.Phil&Teds.com och att de skulle skicka den inom 2-3 dagar, trots missen så tycker jag att jag fått bra svar och helt suverän service.

  

Kolla skillnade i klädsel på Axel o Alice!!! Hoppsan liksom, Alice blev så kall häromdagen när vi var ute så jag pälsade på rejält, Axel hade oxå på sig mycket, när jag kom så var han helt svett, tog en svalkande sväng med vagnen...Min knubbegumma är numera rätt säker på rumpan! Här sitter hon och räknar in gubbsen när de kommer in efter potatisplockning när det vankas fika!

Efter allt knöl har jag konstaterat att jag inte behöver förlängningshandtagen som Peter gjorde till Sporten, Explorerns handtag är längre på nåt sätt? Så om nån är intresserad är de till salu. 250:- vill han ha för dem.
Bild på dem:


Passar Phil&Ted sport och lämnar ingen åverkan på orginalskicket, kanske nåt för er med ståbräda?


Visa fler inlägg