Heta dagar!! (och ääääntligen är vagnen på väg hit!!!)

På väg till brevlådan finns mycket att titta på, tur att man har en klok storasyster att fråga...Mmm, varmt har det varit!(ÄR) Och vi har inte varit och badat en enda gång!! Skyller lite försiktigt på att Alice inte har någon flytväst än, vilket är vilkoret för att jag ska våga mig iväg med kidsen själv... Men det är ju lätt fixat, annars hade vi väl tänkt oss en sväng i helgen när Peter är ledig, fast nu ser det ju ut som det ska regna! Men det får vi väl se hur det blir...

Dagarna har vi fått att gå ändå, eftermiddagspromenader till brevlådan, det är väl ungefär vad Axel nästan orkar gå, den tilltryckta vagnen går fortfarande hyffsat att köra ett barn i och när Axel tröttnar så får jag stå ut.

Annars är det ändå för varmt att gå något längre, magen har börjat protestera med kraftiga sammandragningar vid större ansträngningar, fogarna har börjat ge sig till känna... Men än så länge ignorerar jag detta, snart kommer nya vagnen och vi ska ut o promenera, jag o barnen, vi ska ha picnick i varenda buske!!

Det har varit kusiner på besök, en sov hos oss och två hos svärisarna, så dit har vi promenerat! Nära och bra! (Närmre än brevlådan) Här är Axel i kransen farmor hans gjorde åt Emma!
Och Alice har det tufft i värmen! Hon verkar ha lite problem med termostaten... Ser röd o svullen ut och är svettblöt hela tiden! Som en klimakterietant! Här är en bild på det! Grillkorven och Prinskorven!!!:Så glad att de dricker så mycket välling som de gör! Sköööönt att veta att de får i sig vätska såna här dagar, minimum 8dl om dagen var blir det, sen är allt annat bonus!

Vagnen är skickad! I skrivande stund befinner den sig i Gudensberg (DE)! Idag har jag fixat tråd och bestämt hur jag ska sy, så det får bli helgens nöje, då gör det inte så mycket om det regnar jue!Som sagt, grön fleece på baksidan och det blommiga fram! Få se hur det blir! Längtar efter resultat nu! Ska försöka börja imorgon efter jobbet! (Om det inte är bra väder, då måste vi ju åka o bada!!)

Nu måste jag nog hoppa in i duschen och göra mig presentabel för en dag på Ica imorrn!

Natti natti !
Visa fler inlägg