Trött trött trött trött trött trött.... (urvriden disktrasa)
Näe nu orkar jag inte mer! Det är såååå mycket som måste göras före bebis, med bilen, barnen, förrberedelser med vagnen som inte är riktigt klar, bebiskäder som ska fram och tvättas, ett rum som ska röjjas, säng som ska fram, skötpats ordnas osv...Och det är inte det lättaste i vårt lilla hus, känns som vi bor i en rubikskub, mycket måste flyttas för att få fram lite... Och så vardagen som ska funka och de nuvarande barnen som behöver sin glada mamma....(var hittar vi henne??)

Tentan på fredag känns som en chansning... Inte omöjligt, jag greppar ämnet men har på tok för lite tid. Har ju varit lite mycket under denna relativt korta kurs, inledningsvis dagisinskolning sen nattliga astmaanfall med Axel och sen har ju sömnen blivit lite hur som helst, alla har varit/är sjuka. Nu har vi nått den punkten då både Axel och Alice permanent flyttat över till våran säng igen... Back to the beginning alltså. Med drygt 4 veckor kvar till bebis så känner jag att jag behöver den tiden till att få dem trygga i sina sängar och vardagen.

Nästa kurs??? Ja, jag vet inte varför jag ska envisas med den, det  är två veckor föreläsningar för mig och sen fyra veckors väntan på en tenta som jag kanske/kanske inte kan göra... Har ju lite Axeldagar kvar, så det lutar åt att jag går till skolan och "gör upp" på måndag, sen blir det nog mammaledigt resten av tiden. Klarar nog av att sysselsätta mig ändå tror jag. Och så kan det vara nice att slippa "dagisbacillerna" innan vinterkräket drar igång. Och som Peter sa, bättre att jag ger mig medans jag är på banan, lättare att ta upp studierna från scratch sen än att behöva börja med att tenta av en massa gamalt som jag hellre kan ta nästa omgång.

Nu är jag trött och orkar inte kämpa mer, ett sista ryck imorgon bara för den kommande tentan... Men det lutar ju helt klart åt en omtenta på den, hoppas jag hinner det före bebis bara...

Visa fler inlägg