Cykel dealen är klar..! (I think...)

Ja, efter den fiiiina cykeln på blocket så visste vi ju ungefär vad vi ville ha... Bara ut på the world wide web och leta! Så tillslut fyndade vi denna fina på e-bay för ca 500kr mindre än den begagnade på blocket. Denna är ju sprillans ny, så valet var inte svårt, dock blir slutsumman ungefär samma, för den behöver få stänkskärmar, korg och reflexer och så.Appropå skärmar, vi har kikat och hittat såna dära det ska vara breeeeda fina, men vad ska man ta för färg?? Vit var min första tanke, men det fanns inte. Valet står mellan chrom och svart... Hmm, jag tycker svart, Emma chrom... Chrom är billigare (marginellt), jag tänker att sadelstången är svart, men styret i chrome... Svååårt.

  

Senare såg vi en annan annons med samma cykel med skärmar, de hade samma fär som kedjeskyddet. Bara ett par hundra dyrare, den skulle vi köpt istället. Jaja, åf hade inte skärmar till den heller... (märkligt)

Ride with style har mycket smått och gott, Emma vill ju ha ringklocka och cykelhandskar, vad säger man? Tur att det är födelsedag snart!

   
 
Sen då? Jo den blommiga cykeln som jag kärat ner mig i på blocket är plötsligt till salu igen.. Vill köpa den, men nu har jag ju dessutom hittat en sida i utlandet som säljer den billigare (inte den färgen dock) så nu tycker jag den begagnade är för dyr. Tror att jag vill ha ny cykel nästa sommar, då säljer jag en barnvagn först och sen väljer jag en nirvecykel. Vill inte köpa den för att spara heller, för nästa sommar kanske jag gillar nån annan! hehe! Så måste det bli en cykelkärra oxå!
Visa fler inlägg