Friska o krya??

Hmm, nja inte riktigt...
Men jag tror det har vänt!! (det tror jag varje morgon) Rickard verkar bättre, han slutade äta igår eftermiddag och tog inte ens vällingen, natten var inte skoj, rummel och rabalder var det så jag trodde det skulle bli jourvc besök idag. Men killen somnade om tillslut och Peter gick upp med de andra vid sex och jag och lillfisen sov kvar till åtta. Då var han hungrig, 3dl välling i ett naffs, sen sov han lite till och tog en stor portion gröt när han vaknade, efter det ville han ha Axels välling och nu går han och smaskar på en macka. Det måååste ju tyda på bättring!!??
 
Själv vet jag inte, jag är inte sämre... Ska logga in på FK sidan och sjukanmäla mig, skulle ju inte gått till jobbet i detta skick och makens tidbank kan ju vara kul att ha till annat.
 
Blir lungt och fint nyår här, barnen ville ha tacos, så det har Peter börjat med nu. Gott gott... Hade tänkt göra god sallad till oss vuxna att smaska på när barnen gått och lagt sig. Men jag missade den lilla detaljen räkor som skulle vara i... Inget har vi att ha istället, det blir ju lite väl magert tycker jag...  Får ta den gravade laxen och ha sallad brevid? Borde funka ju? Det får det göra.
 
Alice kör på med dag fem i nya hjärt tröjan. Få se om vi får tvätta den nån gång..? Än är det ingen katastrof och vi ska ju ingenstans... Hehe... Kanske går att lura på henne något annat nytt i så fall??
 
Visa fler inlägg