Börjar vakna ur koman.. (jisses vad sjuka vi varit!!)

Hela familjen har varit sjuka, började med Emma förra onsdagen(kul sportlov), sen insjuknade jag o Peter i lördags, Alice och Axel lite efter. Peter hade lite längre stunder med lägre feber söndag-måndag och tur var väl det.. För hur sjutton tar man hand om fyra barn när bägge föräldrarna är däckade??? Vi hade behövt hemtjänst.
Natten till tisdag fick Rickard feber, det tyckte jag var otäckt, han är ju så liten och så när jag själv var så sjuk att jag inte riktigt kände att jag hade koll... Efter en koll på 1177 så såg jag att man måste kontakta vården innan man behandlar feber på så små, löjligt (hade redan gett han alvedon då) vi vet ju vad problemet var... I vilket fall så ringde jag vår underbara bvc-sköterska som tyckte som jag. Alvedon var 4 timme så höll sig febern på 38,5 och det gick bra, annars blev läppar, händer och fötter blå... 
Idag är det bättre, jag är feberfri, Emma i skolan, de små ute med Peter och Rickard endast 38 utan alvedon!

Så ska det komma en tjej och köpa explorern i eftermiddag, jag som hade packat undan den. Tänkte först säga nej för att vi är sjuka, men så kunde hon bara idag och plötsligt var ju alla så mycket bättre... Så jag har packat upp den nu på morronen, men jisses sååå jobbigt, svetten bara rann! Men det kan det ju vara värt, nu får jag tillbaka platsen framför min garderob igen!

Rapport kommer senare!
Visa fler inlägg