Minisemester!! (vi tar tåget till göteborg!)

 
Jo, vi har funderat lite fram och tillbaka. Vi ville åka till gränna och äta polkagrisar, men 17mil enkel kändes jobbigt. Om man nu klarade resan i ett svep så skulle jag bara bli sittandes att amma Rickard jue...
 
Men hemmifrån ville vi ju en stund iallafall! Varken Peter eller jag är supersugna på att åka bil i nån storstad, så tåget till göteborg kändes ju klockrent! Då kan man ju klara av både frukost och morgonsovning innan på tåget! Och vi är pigga när vi kommer fram!
 
Vi kommer dit vid 10 tiden och tanken är att vi ska strosa runt fram till lunch, vädret får bestämma vart vi tar vägen. Sen äter vi och beger oss till universeum, skippar liseberg tror vi, är ju bara Emma som får åka karusell och Axel skulle nog bli lessen om han bara fick titta på. Universeum verkar kul, finns nog skoj åt alla där!
 
En vecka kvar innan vi åker, så jag hinner forska efter annat kul att göra, kan vara bra att ha en lista att välja från beroende på vart man befinner sig och hur tiden ligger till!
 
Hemresan börjar 18.02! Så det känns inte som vi har massor med tid, åandra sidan är det små barn vi har, de orkar kanske inte mer. Och för dem är ju tåget en del av det roliga, Axel skulle gärna åka tåg runt i landet istället för att kliva av i göteborg! Hehe...
Visa fler inlägg