Wooohooo!!! (han kan!!!)

Kom att tänka på att Rickard suttit upp i vagnen i köket länge nu... Det har skett helt frivilligt, han drar sig nämligen upp till sittande själv om det lutar för mycket...
Tänkte att det kanske är dags att testa om han kan sitta lull. Jepp vad han kan!!Kuddberget har hans söta syskon fixat... Dessa kuddar får aldrig vara i soffan. Om jag ångrar köp av soffa med lösa kuddar??? VARGE dag!!! Alltså inte bara för att chevan gick i graven när vi skulle hämta dem...Sen att han hade nya snygga randiga strumpor som måste smakas på... Men han fixade det också, kunde sätta sig upp själv. Spydde bara upp lite mjölk så gick det så bra så! :)4 och en halv månad, skit också... Är det bara för att jag önskar dra ut på bebistiden lite...?

 

Alltså, fota de små tillsammans är ju snudd på omöjligt...


Var hos doktorn med Axel idag, fick en tid när jag vaccinerade Rickard. Konstigt, VC prioriterade helt enkelt bort honom, den läkaren löste problemet tillfälligt, med EN kortison kur och sen ventoline hela vintern... Det gick ju, men inte hållbart i längden... Tur att vi har världens bästa bvc! Sköterskan tyckte jag såg trött ut och frågade om de andra barnen... Jag berättade om Axel och vips så bokade hon in oss på barnläkaren som kommer från karlskoga en gång i månaden! Nu har han (peppar peppar) varit ventoline fri i två veckor och ingen snuva o hosta på mer än en vecka! Idag var det alltså dags, trodde jag skulle få dra historien en gång till (som alla andra besök) men nej, han var påläst! Hade till och med läst min journal (oxå astma). Bara lite detaljer ville han veta. Så fick vi Singulair (eller singularis som han sa, hihi) att ta när han blir förkyld, så ska det inte bli värre en en vanlig förkylning sa han. (stackars Axel blir ju aldrig frisk mellan som de andra) Skulle det inte funka på honom var det bara att ringa så fixar han något annat. Så fick vi även remiss till barnkliniken för vidare utredning. Tror inte han är alergisk, men nu ska det kollas upp iallafall. SKÖNT!

Visa fler inlägg