Fyndat! (men vilken pärs!!)

Alltså, nu var jag ju tvungen, men det var absolut sista gången jag tar alla fyra med! Var ett litet test liksom oxå, jag lät både Axel och Alice gå och jag tror det hade gått bra om inte Emma varit med. Hon blev sååå nervös och jagade dem och skrek och gapade och ryckte dem i kläderna hela tiden! Bara det tittade på nåt så var hon där och talade om att de inte fick röra, med riktigt "arg" röst. Vilket resulterade i riktigt sua och tvära småbarn.. Till slut lackade jag ur ordentligt. Droppen blev när Alice sprang iväg på en raka inne i coop och Emma satte efter och fick tag i jack ärmen och kragen och ryckte ner ungen i betonggolvet!
Alltså, jag fattar inget! Hur blev hon så?? Nu förstår jag ju att hon var orolig och rädd att hon skulle springa bort och så, men som åttaåring måste man väl kunna bedömma lite bättre när man gör mer skada än nytta!
Nu är den arga damen förpassad till övervåningen då hon inte är talbar för tillfället.  Och så kan hon gott ta det lugnt ett tag med sin onda hals och snoriga näsa! Det går ingen nöd på henne, hon har böcker och DVD där uppe.
 
Men gissa om det var kul att gå och leta jacka åt damen efter det där?? Jag fyndade en helly hansen förra året, men den har hon ju inte växt i än... Och hennes är sååå bedrövlig så det var ju tvunget. Så skönt att kunna ta hissen upp till H&M och knalla in genom dörren, knalla fram till första klädsnurran på hennes avdelning och hitta en svart snygg jacka i hennes storlek (för övrigt samma storlek som hellyhansen jackan)!! Och dessutom nedsatt till halva priset! Bara prova och knalla till kassan!
 
Väl i kassan så trängde sig en dam före eftersom hennes dotter skulle med bussen.... Gaaah! Jag sa inget, men alla som stod runtom himlade med ögonen och verkade ha full förståelse för att jag hade velat haft min plats som nr två i kön kvar. Stog där med en unge i var hand och en i vagnen, en bland sminket varav två grinade och så försökte jag styra vagnen utan att släppa nån... Suck! Men vadå, jag hade inte bråttom, bara hungriga ungar som störde alla i affären!
 
Sänder en ödmjuk tanke till svintoflickan som seglade runt IKEA med alla sina fem.... *IMPONERAD*
 
Visa fler inlägg