Morrr... (kutym bland säljare??)

Kan säga att jag är måttligt irriterad...
Maken hittade en traktor han ville ha i förra veckan, ringde inom en timma. Gubben hade ingen aning om att den var på annons, det var frugan som hade lagt ut den. Han sa att någon kikat på den för två veckor sedan och skulle lämna besked på söndag. Så då skulle han höra av sig till Peter idag om den inte blev såld.
Gubben ringde klockan 11 och sa att vi kunde komma halv ett.
Så vi slängde oss i bilen direkt, har ju 5,5 mil dit. Vi hann precis, trodde vi.
200 meter från gården möter vi traktorn, den blev visst såld innan vi hann dit.
Vi åkte dit iallafall i hopp om att det var en annan traktor. Frun i huset kommer ut och ler glatt och säger att den är såld, det var en här före och bestämmde sig direkt. Först till kvarn liksom.
MEN VA F*N!!! Vi går upp fem om morgnarna, vi hade kunnat varit där klockan sju!!! Men de gav oss en tid ju!!!
Bortsett från att Peter ringde förra veckan och hade åkt dit redan då om de inte sagt att han fick komma på söndag...
Alltså whaaaat??? I mina ögon var Peter verkligen "Först till kvarn". Väntade tålmodigt fast han ville komma direkt, eftersom söndag passade DEM bäst. Och gubben visste att vi hade långt att åka, ändå säljer han till nån annan 2 minuter före. Tycker att det minsta han kunde gjort var att ärligt säga att grannen kommer strax, jag ringer i eftermiddag om den är kvar. 11 mil i bil med två hungriga små barn i lunchtid alldeles i onödan!!!!
Jaja, vi har ju iallafall fått tanka i sköllersta. Naturligtvis tog vi bensinslukaren dit. Den var ju packad med barnens saker innan. 
 
MÄÄÄÄÄÄÄÄH!!!!!!
Visa fler inlägg