Radioskugga!(därav bloggtorka)

Vårt 3-internet som funkat bra i sommar har gett upp... Som grädde på moset så slutade vår wifi router att funka. Lite stressande för mig som har två webbföreläsningar och ett webbtest att göra före v.49.
Vi har testat tele2 vid sidan om så när routern gav upp beställde jag en router från dem med studentabbonemang. Ska hämta idag tänkte jag.
Det är ju kasst att vara utan internet, speciellt när det är så dåligt med pengar som nu... Hann precis flytta på lite pengar så att Peter kan tanka innan datorn sa ifrån att den inte känner igen modemet?  Suck.
Nä det blir verkligen en tuff månad, det blev så snett med den snåla akassan som kom i förskott och Peters nya jobb som betalar i efterskott. Nä, dra runt en familj på 6 personer med endast csn funkar liksom inte. Får lite ont i magen när jag tänker på att det bara är oktober fortfarande.
Som tur är så kommer det ju en slant från landstinget såsmåningom, får ju reseersättning därifrån för praktiken.
Så kom Peter hem i förrgår och berättade att han ska jobba lördagar oxå ett tag framöver samt att han kommer jobba kväll från och med vecka 46. Så det finns ju nya penga i sikte liksom! Men tills dess! Hua...

Så i och med kvällsskiftet så har jag ju lite att göra... Måste ordna en pluggplats någonstans i huset då halva familjen kommer vara hemma på förmiddagen,  och det blir ju svårt i tenta/rapportskrivningstider. Men det får gå helt enkelt!

Och förresten, praktiken är slut för denna temin, jag blev godkänd även denna gång! Sååå skönt!
Visa fler inlägg