Ljuset i tunneln..!

På sista tiden har det snarkats hej villt här! Konstigt nog har jag vant mig, Rickard också. Jag sover hyffsat även om jag vaknar ibland och Rickard får inte samma panik vid andningsuppehållen längre.
Men de senaste två veckorna har han snarkat mer än vanligt, jag har vaknat illamående av trötthet. Rickard också, han klarar inte en hel dag utan middagsvila och somnar gärna före 19 på kvällen.

Då det faktiskt gått 6 månader sen vi ställdes i kö för op. så bestämde jag mig för att det var dags att ringa och höra vad som gör att det dröjer. Jag har ändå tagit med i beräkningen att det är längre kö om de ville att operationen blir på USÖ.

Tog ett tag innan jag fick en ledig dag på telefontiden... Men i torsdags så klaffade det. På öron i karlskoga så kunde de berätta att de inte vågade sig på operation där utan hade skickat vidare till USÖ som jag trodde, så jag fick nummret till deras op.planering. Efter mycket letande så httade SSK vart felet var, Rickard var kvar på Karlskogas lista för op... Så han hade inte blivit köad i Örebro... Minst två månaders kö till sa hon. Jaha, suckade jag. 
Och då hände det, hon sa att "vi bokar väl in honom på en tid"! Kan ni komma den 22 oktober??
Visst kan vi det svarade jag!! (what else liksom!!)

Nä, termin 4 har verkligen inte utrymme för heldagar på sjukhus i andra ärenden än praktik, men jag hoppas att jag kan ta igen det lättare sen när vi sover bättre. Om vi nu kommeriväg, han får ju inte vara det minsta förkyld, och jag undrar ju om jag någonsin haft friska barn i slutet av oktober...Visa fler inlägg