Hösttrött!!?

Ja riktigt tungt har det varit sista tiden! Jag som faktist brukar gilla hösten har varit begravd i böcker och vetenskapliga artiklar. Så nu när nästa kurs började så fanns ingen energi för nystart alls. Jag var där första dagen, vabbade dag två och tre och fem. Typ hela första veckan...  Så kom läkemedelsberäkningstentan, två fel på den... Så det blir att göra om. Slarvfel, typ slog fel på miniräknaren. Suck, lång tenta var det så det fanns ingen tid att kontrollräkna. Sen kom hemtentan och migränen, det var ju ett tag sen nu så det var ju på tiden. Behöver jag säga att den gick sådär? Räknar med komplettering där med. 
Imorgon börjar delkurs 2. Nu ska jag ta nya tag, försöka hänga med från början. Försöka ignorera tre (iallafall två) födelsedagar och en jul så att alla poäng trillar in när de ska. Jag har ju skrivit på ett avtal. Lite praktiska saker att fixa också, fotografera sig för legitimationen kanske?

Helgen har gått åt till vinterskoinventering, städning av bil och kaninbur samt det jag hann inne, vilket inte var så mycket....

Jag och Rickard tog en liten promenad och gissa vad!! Vi hittade några kantareller!


Inte så många men visst var det lite skoj!? I november liksom! Men nu behöver jag lite ljus! Ett lutet lagom snötäcke och mindre slask kanske vore något?


Min fina namnskylt har försvunnit, kan ju  ha varit meningen, det står ju undersköterska på den. Det kommer jag nog inte att jobba som mer. Nu innan examen gör jag ju mina extrapass som skötare. 
Nepp, nu blir det att göra en matlåda och ta en sväng genom duschen. Sen är det nya tag i morgon. Två dagar på universitetet denna vecka, resten av tiden går till nästa skrivuppgift.
Visa fler inlägg