Nä, jag har inte sjunkit under jorden..!

Har bara fastnat i en c-uppsats på heltid, jobbat under tiden och jonglerat med sjuka barn. Konstigt nog har allt funkat, jag har gjort alla jobbpass jag tagit på mig, fått skolarbetet gjort och till och med hunnit med att hitta en bil till Peter, gå på föräldramöte och ett par utvecklingssamtal.
Uppsatsen som jag planerat att skriva ut och spara funderar jag på att stoppa i kaminen så fort godkännt betyg är satt... Så less på detta nu!!
 
Igår var jag hemma med Alice som hade ont i halsen, mådde inte toppen själv, febern smög sig på och jag häckade stundtals i soffan med Alice och stundtals framför datorn med uppsatsen. 
Alice smet ut en stund, men kom snart in och berättade att hon hittat kaninbebisar i Busans hus! De såg inte dagsfärska ut, så de måste varit där ett tag, men max en vecka. De har börjat få päls och såg välgödda ut. Varmt och gott hade de, Busan hade bäddat ner dem ordentligt. Vi åkte iallafall in till Djurens Center och köpte en säck halm, vågar inte vänta på att Peter ska åka och köpa till fåren, det kan ju dröja till nyår innan de går in ju!
Vi har också tittat ut en ny bur, dit ska Busan och ungarna flyttat så fort de börjar hoppa runt, Busen får bo kvar i den gamla.
 
 
Det är fyra stycken, tror det blir två vita, en vit/svart fläckig och en gråblå som Busen.
 
 
Visa fler inlägg