Jag jobbar...

Jo, så är det. Att vara sjuksköterska innebär att man kan jobba hur mycket som helst har upptäckt(skönt att man trivs på jobbet). Som tur är är det ganska ok här hos oss och även om dessa två nätter är kvalificerad övertid så är de ändå på frivillig basis. Vi behöver pengar, dels lider vi fortfarande lite av det fattiga studentlivet, mycket vi behöver komma ikapp med. Jag behöver en ny bil, en som startar. Nyligen försåg vi kidsen med nya cyklar. Det är ju deras transportmedel härute i skogen, så det kan vi ju inte snåla in på. Alice och Rickard fick budgetvarianten från Biltema, Axel fick sin cykel förra våren och Emma fick en ordeltlig vuxencykel. Hon är stor nu, min förstfödda. 
Vi testade på en närliggande skogsväg!
Tänk att Rickard cyklade utan stödhjul när han var två år!! Visst han fyller ju tre i november, så det var ju nära tre(hösten), men tidigt ändå!!
Emma fick sin cykel förra fredagen och cyklade så mycket hon hann på helgen, sen blev hon sjuk. Men hon är nöjd trots allt.
Annars knallar dagarna på, jag har iallafall en dag ledig i veckan. Hoppas på att jag vaknar tidigt på måndag så jag kan hämta knattarna tidigare, märkte att det gjorde stor skillnad när de kom hem tidigt i fredags. De långa dagarna blir jobbiga för dem.

Det finns ju roligheter hemma också!


Visa fler inlägg