Vi mår bättre!!

Ja, så mycket bättre att Alice och jag åkte till Biltema och köpte ett par cyklar idag. Vi har kikat ett tag och både Alice och Rickards gamla är små och trasiga. Alices rosa är så urväxt den kan bli och Rickards saknade broms... 
Efter Biltema så hoppade vi in på Maxi och provianterade lite, hittade också vindfleecar åt Axel och Alice, mjukfleece åt grabbarna och lite fingervantar. Så nu kan det få bli vår. 
Alice är ju lite mer försiktig, hon tyckte det var görläskigt med ny cykel. Den var alldeles för stor tyckte hon, nu har vi sänkt sadeln så mycket det går och efter lite tröst från Emma så ska den få en ny chans i morgon.
Det är inte så stor skillnad på cyklarna som det ser ut på bilden, Den lila är 20' och den gröna är 18'. Tror att det hade varit smart att de hade haft den gröna modellen bägge två, men det ville inte damen.
Killarna racade hela kvällen, tills de var tvungna att pausa!
Sen invigde de studsmattan!! Alla hävdade att det var tillräckligt varmt att ta av skor och dylikt trots att de nyss vart sjuka, så jag fick ge mig. Kan sägs att det snarkas i kör redan...


Visa fler inlägg