Vilken underbar dag!!

Vi startade dagen såfort sjusovare Alice vaknat, strax efter 8, jag lät henne sova eftersom det blivit många långa dagar på förskolan. Igår var hon sjukt trött. Rickard och jag var uppe vi femsnåret som vanligt.
När Alice fått frukost drog vi iväg mot Marieberg, vi började på Bauhaus. Där hittade jag en blomma till trappen:
Ett tvättmunstycke för bilen som passar på vattenslangen. Det funkade sådär, man kunde stoppa i en tvåltablett som tog slut på en tvätt, men jag såg aldrig nåt lödder...( Jo, jag tvättar bilen ofta på senaste tiden, hehe...)
Hittade till och med en födelsedagspresent till Emma där!!
Sen fixade vi blomsterkransar till skolavslutningen... Det har vi inte haft förut eftersom jag är så allergisk, går ju inte att åka bil med blommor... Men nu finns det ju helt okej fake varianter! Kanske räcker till midsommar också!!??
Sen fick vi proviantera, det tar tid. Så mycket man måste ha jämt!! Hittat en ny funktion i nya bilen, man fäller upp en lucka längst bak och där ställer man matkassarna. De passar precis och sen trär man över ett gummiband så de inte tippar, kanonbra!! Får plats sex stycken lätt! Så är alla passagerare skyddade och matvarorna välter inte ut! 
Allt detta tog sån tid att vi fick åka via McDonalds i Brändåsen hem.
Väl hemma så planterade jag om tomaterna och ställde ut allt. Tomat, djungelgurka och ärtor får pryda trappen. Kanske att jag köper en jordgubbsampel att ha på solsidan senare...

Hmm... Några hinkar faluröd lär gå åt i sommar.
Mellan allt detta så har tvättmaskinen gått varm och kvällen avslutades med att familjens herrar fick fina sommar frisyrer! Vad jag gillar den nya Mooser-klipparen! Väl värt!
Ja där ska ju inte bilen stå, men det blev så när det var mycket att bära in och den skulle tvättas.
Känns som jag fick en del gjort som har stått på väntelistan ett tag nu så jag är nöjd med dagen. Så nöjd att jag tackade ja till en extranatt på jobbet!
Kände mig väldigt sliten i helgen, men efter denna soliga dag känner jag mig betydligt piggare! Är ju trevligt om plånboken fyller på sig lite inför semestern!
Visa fler inlägg