Soffan!!! Det ska bli så bra!! (Om den kommer nån gång)

Jo, vi har bestämt oss. Vi hittade ju en som vi ville ha och gillade bra allihopa, men den ena schäslongen kom för nära kaminen... Hittade dock en som vag lika men med armstöd och "vanligt" avslut i den änden. 


Tror det blir toppenfint och luftigt med öppet avslut under fönstret. Rummet kommer få mer rymd.

Vi skyndade oss att beställa eftersom vi fick veta att leverans var tre till fem veckor!! Jisses liksom!

Nu har vi en hård madrass på golvet och det ser lite ut som en knarkarkvart, fast med nya tapeter. Där sitter vi på kvällen om det är nåt vi vill se, men jag kan ju säga att tv:tittandet är så gott som obefintligt!

Så jag blev glad när jag fick höra att soffan redan var påväg!! Lite småpanik då vi vill måla golvsocklarna innan den ställs dit, men jag trot vi blev lite lättade bägge två! Speciellt som det ska regna nästa vecka!


Som vanligt går det inte smärtfritt. Den kom till Örebro igår och idag (4 kolli) och teoretiskt borde de kunnat ringt och bokat utkörning till i morgon, men när jag loggar in och kollar varför ingen hört av sig så ser jag att något är fel. Vad vet jag inte, vi får väl se. Så tidigast måndag då, för nu tänker jag inte åka och hämta som jag brukar få göra.

Tröstar mig med att jag inte behöver måla golvsocklar inatt, det kan jag göra i dagsljus i morgon. Har ju hela helgen på mig!!


Nu ska jag äta kex och mögelost på golvet framför tv:n med min man. Picnic liksom❤️