Inte planenligt...

Nä, planen idag var att enligt en arbetskamrats rekomendation ta en lååångpromenad på morgonen, dock efter frukost då, eftersom jag måste skicka knattarna med bussen först. Om det funkade med foten tänkte jag starta upp med coatch to 5K igen imorgon bitti. Tänker att starten blir lagom före ett kvällspass, vill verkligen kunna springa igen!! Men det var sååå kaaallt. Frös som en gnu, och så blev jag aldrig klar med tvätten. Hade massor att ta rätt på, konstigt nog så blir det mer och mer hela tiden och sen behövde det handlas lite. 
Sen var det trädgårdsröj resten av dagen, det fick räcka som träning idag, jag är alldeles mör i kroppen! Ställde fram trädgårdstolar, men det var för kallt för att sitta ner. Jag krattade ihop högar och hönorna sprätte isär dem...
Sussexarna släppte jag in till de andra, två kommer att bo kvar och tre flyttar på lördag. Så hade dem lite under uppsikt idag, så att det är tre trevliga jag skickar iväg. Tyvärr så ser de lite bedrövliga ut, noppade och så har de börjat rugga ser det ut som, lite smått iallafall. De lägger fortfarande ägg.
Maran tuppen flyttade tillbaka idag, tror det går bra, det är ju fler hönor nu så tre tuppar ska inte vara nåt problem. En tupp är för lite. Men det blev lite maktkamp.
Marantuppen vann, trots att han är väldigt noppad och har lite fjuttig krage.
Första kullen kycklingar tar sig! Fyra hönor och tre tuppar ser det ut som! Nästa vecka tror jag vi kan stänga av lampan, bara tupparna som inte är klädda riktigt.
Så har jag äntligen fått tag på ägghängare, pandruro rear ut nu efter påsk. Ja, efter påsk blev det för jag hittade inga tidigare och äggen kom inte upp i riset denna påsk. Men nästa påsk, då ni, då blir det ägg i riset!! Och snyggt blir det!