Skit också!!!(Fast allt ordnar sig ju..)

De guldsvartbandade kycklingarna är inte bara guldsvartbandade. Det är nog fyra guld, resten är Isabellfärgade och blå. Not my plan!!
Jag har alltså fått fel, någon annans beställning. Typiskt min tur. Jag har pratat med säljare så jag vet färgerna nu, blev erbjuden nya ägg men tackade nej, har ju kläckaren full av annat nu ju... Suck. Får låta dem växa upp så får vi se sen. Har ju många Isabell nu, och kanske fyra guldsvartbandade.
(null)
Och så var det Sussexarna. Det såg ut att funka, men så såg jag hur en av dem ryckte ett fång fjädrar från en fin Brahma. Alltså massor. Så henne tog jag direkt och flyttade ut till ungdomsgården. Hon kan inte få vara kvar. Så nu är det tre ladies kvar, de är tuffa och funkar inte i gruppen. De regerar och är särskilt elaka med våra isabellor. Förstår inte varför. De måste flytta, de behöver miljöombyte. Synd, för de värper ju bra. Men de måste funka ihop med de andra. 
Så det blev en annons och på mindre än 10 minuter var de sålda. Så på lördag flyttar de. Skönt att det löste sig så lätt. Nu ska jag bara fundera på om de kan bo i hönshuset till på lördag. Tror det ska gå bra, får ha lite koll.
(null)
Men varför fungerar inte Sussexarna och Brahmorna?? Och varför lägger sig Brahmorna? De är ju större! Ville gärna ha bägge! Sussexarna gör ju större ägg...