Angenämt problem??!

Jo... I våras gav jag upp, tänkte att jag är gammal och tjock och kommer så förbli. Så jag gjorde ett ryck och rensade ur garderoben. Slängde eller gav bort allt som var smått. Även alla favvoplagg man sparat i alla år, ni vet de där "utifallatt" några kilo skulle försvinna... Allt åkte ut och jag köpte mig nytt. 
Läckra toppar i stora storlekar, jag gillar inte när det sitter åt så jag tog till. Vart super! Gillade alla nya plagg och de satt skönt. Inget klämde. Jag var nöjd!
Så kom sommaren och allt det där jobbiga. Ironiskt nog tappade jag 15 kilo rätt fort och mina nya snygga toppar är som klänningar nu. Urringningen får jag vika in under BH:bandet för att tröjan ska sitta uppe. Stora dottern påpekar att jag behöver andra kläder...men jag har ju slängt allt...
Så nu tog jag fram symaskinen och hoppas kunna rädda en del! Tror att det borde vara ganska enkelt att sy in några centimeter i sidorna och likadant med urringningarna. Ska försöka hitta ett par nya brallor idag, så jag kan gå på uppropet utan häng. Som tur var så var det ju trekvartsbyxor som jag köpte i stora storlekar, så jag har kvar mina gamla jeans, de är inte så farligt stora, men modellen stämmer inte med mig längre.
(null)
Jo, lite att göra då. Men funkar det så har jag fortfarande några snygga nya toppar!! 
Jisses vad man inte styr över livet!!!
(null)