Igår fick vi till årets första promenad...

...och tur var väl det för idag har det regnat hela dagen!!
(null)
Barnen gick nog dubbelt så långt som oss, de springer ju fram och tillbaka hela tiden! Allt ska inspekteras!!
Härligt väder var det! 
Några timmerhögar på vägen kollade vi in, jösses vad höga!!
(null)
(null)
Vi tog vår vanliga runda, lite drygt 5 kilometer blir det. Vi såg några jägare på vägen och det var ju inte så glada miner kan jag säga, när vi kom med vårt vilda gäng!! Men vad sjutton, jag har ju inte gått en promenad sen älgjakten startade i oktober och detta var ju mitt på dagen!! Sen har jag ju lite svårt för när stadsborna kommer och tycker att de är "i skogen" när de hoppat över diket i vägkanten.
Jaja, skämt åsido, vi vill passa på när vi är lediga tillsammans, ofta har vi ju en massa annat att göra och jag jobbar varannan helg. Vi vill heller inte förstöra någons jakt, så en lapp i brevlådan skulle funka så dyker inte hela gänget upp mitt i jakten. Detta var ju heller inget vi visste innan vi gick och sen var det försent att vända, barnen ska ju orka hem också!
Dom tur är då är det inte bara kalhyggen, finns en del mysig skog kvar!
(null)
Denna promenad resulterade i att alla rörelsemål uppnåddes igår, men jag betalar med ont i foten idag. Dock tror jag att den mår något bättre, för det var länge sedan den värkte på natten. Mina gelsulor gör nog nytta, sakta men säkert. Önskar att jag kan börja springa snart igen! Är det för optimistiskt att tro på lite vårspring??
(null)

Visa fler inlägg