Vilket jäkla bootcamp det blev!

Jo det är ju bra att ha någon som drar. Det är såååå vaaarmt! Och jobbigt att röra sig, jobbigt att ha ont och det som kommer med. 
Då säger han: Du blev ju ORDINERAD promenader!!! Och så går vi, morgon och kväll om vi kan. (NurseCarlsson skäms lite för eventuellt motstånd) Men min dåliga compliance beror endast på värmen. Jag känner ju att det blir bättre och dagarna med promenader är bättre än de utan. Och med denna framför så är det ju lätt att hänga på!!❤️ Lucky me!!
(null)
Ja ja. Jag har haft riktigt ont. Så ont så jag mått illa och haft svårt att äta. Ryggont på ett nytt sätt. Var lite handfallen först faktiskt, så jag behövde verkligen lite påpuffning. Nu är ryggen bättre, men jag har en bit kvar. Dagens samtal till vårdcentralen resulterade i förlängd sjukskrivning ett tag till. Tror väl inte att det ska ta två veckor till, men det är ju liksom nåt trasigt som är sönder...
Idag fortsatte bootcamp Stenåsen med cykeltur. Första gången sen fallet jag testar. Det gick bra, man cyklar visst med ryggen med, skönt eftersom det fläktade lite men oj vad svettigt efter.  Nice med omväxling, nu ska ryggen bli bra. Simma funkade tyvärr inte, annars hade ju det varit det bästa i denna värme. 
(null)
Kämpar på, tacksam för sällskapet. Får både välbehövlig själavård(hade lite taskig start på sommaren) och fysioterapi!! 😀
Underbar man jag har. ❤️
Visa fler inlägg