Semestern är slut

Eller hur man nu ska säga. Den blev inställd i onsdags. Idag skulle jag börjat jobba enligt schemat.
Men så dök jag ju nerför vår yttertrapp för någon vecka sedan och det gick inte så bra som jag trodde. Efter ett par dagar kom smärtan och jag tog mig iväg till vårdcentralen för en koll. Fick en ordentlig genomgång och läkarassistenten som undersökte trodde inte att det var några skelett eller diskskador vilket känns toppen, sånt kan ju ta tid annars. Något har dock gått sönder och gör väldigt ont. Nu börjar jag äntligen få effekt av smärtstillande, så jag gissar att det är bättre. Smärtan sitter i ländryggen och neråt och orsakar även illamående när jag suttit ner ett tag. 
Vad gör man? Ja, jag är lite bitter. Hade ju kommit igång fint med roddmaskinen och det ska jag testa snart, borde gå att köra något skonsamt pass men än har jag inte vågat prova. Just nu kämpar jag med promenader. Försöker hinna två per dag. Vi smiter iväg när barnen tittar på sommarlov på morgonen och ibland när vi nattat dem på kvällen. Då är det som svalast. Övertygad om att det hjälper att röra sig. Mobilisering is da shit. 
Två veckors sjukskrivning till att börja med. Läkaren trodde att det kunde bli mer, men det får vi se. Det bör iallafall vara bättre om två veckor. 
(null)