Kycklinguppdate!!

Jo, mina ägg som skulle bli guldsvartbandade höns blev ju förväxlade med en som beställt Brahma blandade färger... Suck! Som tur var verkar det som jag fått två guldsvartbandade hönor och en tupp!
(null)
Så långt allt gott, men de andra 12 är ju fel.... Min avelsplan håller inte. Den gula mittemellan blir "gul Columbia" och jag blev övertalad att behålla den då Axel blev kär. Ja, hoppas den blir en höna då. Så är det en egen blandis som vi får ha kvar och en som ser så konstig ut så den får stanna. Vet inte vad det kan vara för färg. De andra satt jag ut på annons och en köpare hörde av sig idag. Det innebär att jag får igen utlägget för ägg och allt fast jag ändå har några kvar. Så nästa vecka flyttar de ljusa och den svarta. Tur att Brahma är så poppis, lätt att få sålt. 
(null)
Isabellorna artar sig fint!! Åtta hönor och två tuppar blev det av dem! Perfekt!
(null)

(null)
Superfin bandning! Så nu ska jag klura på vilken tupp som får bo kvar, eller om ny Isabelltupp är att föredra. Den guldsvartbandade tuppen blir kvar och så kommer jag skaffa några till hönskycklingar till honom. Om jag får tag på, verkar ha gått troll i mig och mina guldsvartbandade...