Lite sjuk...eller nåt..

Det är så frustrerande... Magen funkar inte som den ska. Den gör ont och all mat går rakt igenom, dryck funkar. Inte magsjuka. Mår helt ok förutom just magen. Det blir ju så då och då men det brukar inte påverka livet just och det brukar vara över på ett par dagar. Denna gång började det i torsdags. Helgen var jag trött och gick på halvfart, sen missade jag att i dessa lägen ska man hoppa över blodtrycksmedicinen, så jag blev lite extra matt. Nu har jag fyllt på med vätska och är bara matt och slak. Och hungrig hela tiden. Vet inte om jag ska äta eller låta bli.
Vilat har jag gjort, det är ju det enda jag kan just nu. 
Men nu är jag så pigg!! Har massor av idéer som jag inte orkar genomföra! Vill göra klart det sista i hönshuset, åka och köpa stolpar och sätta nät. Men så strejkar kroppen. Huvudet vill jobba men kroppen har havererat! 
På lördag ska vi på fest, jag har inget att ta på mig men kan ju inte göra något åt saken just nu. Hoppas jag är bra då. Men dit är det ju flera dagar! 
Så nöjd med att jag ändå fick iväg mig och barnen till vårdcentralen för vaccin igår, det gick ju inte att omboka. Och nej, jag är säker på att det jag har inte är smittsamt. 
Så nu återstår att se om det går att vila bort, eller om jag kommer behöva hjälp. 
(null)
Detta får bli min vy en stund idag. Har ju inte skaffat några dynor till stolarna än...efter sisådär två år.