INGEN!!!

Jag har precis skurat toaletten. Utanpå. Dammigt värre, damm som satt fast med hårspray. Trots att ingen använder hårspray. Jo, men ok. Jag tar en puff ibland när luggen är bångstyrig, den appliceras utanför badrummet. Ibland ser jag att det kommit på spegeln, då torkar jag bort det... 

Ingen är dock skyldig till det som händer i badrummet. Jag har ju en plan för hur det skulle kunna förebyggas. Ja lite hårspray har väl ingen dött av, det jag vill förebygga är ju min skurpanik när jag ser dammlagret och Pernilla ska komma och fika. Jag har ingen städpanik för hennes skull, men toan ska va fräsch.
Eller? INGEN säger att jag har städnojja för att jag är sjuksköterska. Jag säger tvärtom. Jag vet vad som behöver vara rent. Ingen som vart här kan anklaga mig för städnojja. Möjligtvis de som bor här, när det ska komma besök. Då mest på grund av brist på städnojja.
Hursomhelst så hittar jag någons hårspray i badrummet. Min med, fast ingen använder dem. 
Jag har nu gömt mina olika hårspraysflaskor i mösslådan, längst in. Ingen använder dem, ändå kommer de fram ibland och innehållet minskar. Visserligen inte mycket, men ibland så går jag på fest och då vill jag använda några olika...
Jag har en plan, vi kan ha ett torkschema. Jag och ingen som använder hårspray. Så fördelas arbetet lite. Jag torkar idag, ingen torkar imorgon.  Ingen kommer att torka, eftersom ingen använder hårspray!!!
Problemet är att eftersom ingen erkänner att någon använder hårspray så vill ingen lyssna på mina förbättringsförslag. 
Risken är nu att det blir städschema på badrummet. Alla som inte använder hårspray får vara med. Alltså kommer ingen städa badrummet. Eller hur blev det nu???
Jag hoppas att ingen läser.
(null)
PS. Jag är inte så arg som bilden antyder.

Visa fler inlägg