För 18 år sedan!! (Love of my life)

För 18 år sedan var 3 november en fredag. Peter och jag bodde på Bergsmansgatan i Karlskoga, precis bakom Stadshotellet, vi hade varit tillsammans 2 år och bott ihop kanske 1år. Jag jobbade lite här och var som alltid då samtidigt som jag pluggade matte och sånt för att kunna komma in på sjuksköterskeprogrammet. Peter pluggade elektronik på Högskolan (eller hade det blivit universitet då??). Denna fredag var vi lediga eller slutade tidigt tror jag, vi hade lite plans liksom! 
 Bild: en selfie från 2004
Vi började med att ta en sväng till Hallbergs guld och hämta vår beställning. Sen pös vi vidare till kinamatstället och köpte med oss friterade räkor som var våran grej då. Det åt vi lite då och då (fram till denna dag). Denna dagen fick vi vääääänta såååå lääääänge på maten, tog mycket längre tid än vi tänkt och det blev senare och senare. Men tillslut så kunde vi hoppa in i vår blå metallic Saab 99 och puttra iväg till vårt mål, Stenåsen. Vi smög, det skulle vara lite hemligt och något vi ville ha för oss själva, den här dagen. Vi bodde inte i Stenåsen då, utan vi hade ett kryp in i en liten sommarstuga eller vad man ska kalla det. Nu hade vi tänkt ha picnic på en sten som vi sett ut, mysigt som bara den (när vi planerade ja). Denna fredag hade dock hösten kommit, så det var kallt. Riktigt kallt. 
Men envisa som vi var så dukade vi upp och åt våra (kalla)friterade räkor. Well, vi har i år kunnat smaka friterade räkor igen och faktiskt tycka de är goda...hehe.. Som vi frös!! Så tillslut stuvade vi in oss i den lilla stugan och bytte ringar! Ja, det har tillkommit en ring sedan dess, vi gifte oss ju faktiskt tre år senare. 
                 
Ringarna har Peter valt, jag var förstås med och tyckte, men han hade/har mycket bestämda åsikter om hur vissa saker ska vara, så det var väl helt enkelt tur att vi gillar samma i mångt och mycket. För jag hade inte mycket att säga till om där. Han har bra smak min man.