Löööve weekend!! (Resfeber!!!)

Jaaaa!! Imorgon är det dags!! Äntligen kommer vi iväg (pepparpeppar) på en liten tripp, bara mannen och jag! 
Murphy har dock varit lite inblandad i detta hela vägen, redan sedan förra året då jag planerade in det till vår 40-års helg(med lite annat tema bara). Men så är livet, går inte att surprisa Peter, han surprisar tillbaka allt han kan. Ironidär, kommunikation är ju a och o, annars funkar inget. My bad, trodde att födelsedagshelgen var ”safe” för en surprise, så var det inte.
Nu är det iallafall planerat, hade tänkt springa det där zombieloppet i Örebro egentligen, men så banga jag. Tycker det är lite för kallt, springskorna har sett sina bästa dagar och så vidare... Peter och jag har inte vart iväg med bara varandra på 14 år... (Inte så vi är ledsna för det egentligen, vi gillar ju att ha barnen med) Så då tänkte jag att nu när jag redan hade planen... Ingen surprise denna gång, helt okej det med, det är ju faktiskt roligt att veta att han vill följa med också!! 
Vad ska vi göra då???
Jo, om vädret tillåter (ja, vi har bokat tågbiljetter och nu ska det ju snöa....) så ska vi åka till Göteborg. Vi ska gå på Liseberg och sova på hotell. Det ska bli bubbel och praliner och kanske tillochmed sovmorgon om vi kommer ihåg hur man gör! Och jooo! Vi kanske till och med blir lite onyktra, nu när vi för en gångsskull inte har bilen med, och ingen är gravid.
Jag skriver listor och klurar på hur man ska klä sig. Vi ska vara ute en del, inne en del och så vill man ju inte släpa med hela garderoben samtidigt som man inte vill frysa.
              
Well, vad blir det?? På hamnkrogen ska vi käka middagen, mellan skräckupplevelserna. Fisk och skaldjur tror vi på, när man är på kusten.
Sen fortsätter vi rysa på Liseberg ett tag, när vi fått nog går vi tillbaka till Gothia tower och kramas!  Vi har hört ryktas om en god räkmacka och hoppas att den går att få till rummet. Där finns det ett stooort badkar som jag längtat efter i ett par månader nu!! 
       
Ja, vi får se hur det blir med det, Mr Murphy har ett finger med överallt. Jag som planerat ALLT, är ju lite tvångsmässigt noga med att jag vill veta allt i förväg (passa dig för att surprisa mig, hehe), har ju även planerat in RÄTT VECKA i månaden. Well, tji fick jag. När man har något att se fram emot så kan visst den tidsinställda syndafloden komma ett par veckor sent. Vilket i sig är en liten rysare. Men men, det har strulat lite efter P-stavs uttaget och p-piller som orsakar billig fylla. Så ja, varför är jag överraskad? Får packa tamponger. Och tamponger. Jaja, kanske har det lugnat sig lite imorgon. Humöret kommer ju vara på topp iallafall, all PMS är ju överstökat. Och badrummet verkar ju vara finemang!! Yeeej! Jag SKA bada, det får funka på nåt sätt. 
 
Idag ska jag klippa mig, bör nog börja göra något nu, trodde jag hade massor av tid, men klockan går och jag har lite mer planer för dagen. Skrivit lite listor men är rädd att missa något. Emma och hennes kusin Sofie ska vakta huset och sköta om hönorna, så en komm ihåg lista om hönor ska göras och så ska det handlas mat och Halloweenmys åt tjejerna. De andra kidsen skall sova hos sin farmor och farfar, Halloween mys till knattarna är klart.
Jo, missa tåget vore trist. Alla tider är uppskrivna, ska fixa larm i telefonen, just det sladd till den behövs nog, så vi vaknar på söndag!!
 
 
Visa fler inlägg