I’m back!! (Tror jag)

Det har vart en ruffig vår och sommar. Det har hänt saker som jag inte hanterat så bra, både på jobb och hemma. Kombinationen blev lite oöverstiglig. Semester hjälpte inte.  Jag har försökt skriva om det, men det har fått stanna   i kulissen, har inte fått ut något konstruktivt och således saknat min ventil till råga på allt. Men vissa saker måste man spara för sig själv. Jag tappade fotfästet en stund och förlorade tron på det mesta. Men nu är jag på gång igen, inte tuffare (blir det senare kanske?) men lite visare. Vissa saker är helt enkelt värda att kämpa för, andra ska man släppa. Det är svårt tycker jag, jag kan inte släppa nåt. Kommer ihåg allt. Litar inte på någon. Men jag har en plan.
(null)
Sååå, en långsint j***l är jag (jobbar på det). Jag tänker på allt, sånt jag aldrig fick någon förklaring på gnager, det du inte kommer ihåg längre kan du lita på att jag har i bakhuvudet. 
Tillslut blir det bra, men det tar ett tag. Och sortera får man göra. Bort med det som är mindre viktigt och fokusera på det som verkligen betyder något.❤️ Jag rensar hårt nu.
Kan låta bittert, men jag tror jag är gladare nu.