Lördagsnöje!!

Skulle göra helgen smidig och hade storhandlat på ICAs onlineshop, bara att hämta i drive-in efter jobbet. 5 minuter och så var jag på väg hem. Görsmidigt, tills jag parkerade hemma och Hanna på Ica ringde och sa att jag glömt en kasse på kajen. Suck. Well, de gjorde en retur och vi fick klara oss utan. En hel påse bröd. Jag har inte vågat kolla om det är slut i frysen än, men vi klarar oss nog.
Johopp, idag var det dags att hämta lillkillens brillor. Han var inte helt nöjd kan jag säga... Ville inte ens ta på dem till en början. 
(null)
Vi hade med honom när vi kikade på bil(jo nu vet jag vad vi(hehe) gillar) och humöret var i botten, så vi blev inte långrandiga. Han gillar de gröna bäst, men de sitter sämst!! Han kom över den värsta motviljan när han gjorde upptäckten att han faktiskt ser TV:n från soffan nu!!!(jisses vad har han sett egentligen??) 
(null)
Sen så kom han ut till oss med sin nya fotboll, glad och på gott humör igen. Då hade han bytt till de svarta brillorna som sitter bättre. Vi får nog gå in till optikern nästa gång vi är på Marieberg och be dem justera lite till så blir det nog bättre. Få se hur lång tid det tar att vänja sig då. Nu har han cyklat iväg för att visa farmor och farfar, så bild på honom i de svarta blev det inte.
Peter byter mina bromsskivor nu, tack tack!! Tur vi kan olika saker. "Jag tar hand om dig när du blöder" sa jag glatt, och sen blev det ju bara så fel. Dennna konversationen lämpar sig inte i skrift. Tänk att man aldrig kan säga nåt utan att det ska komma ut helt fel eller misstolkas. Här tolkas allt väldigt fritt dessutom, hehe..
(null)
Standardbild börjar det bli det här. Roligare kan man ju ha. Hoppas nu det hjälper.
Självklart ska nåt gå fel också. My mistake denna gång(skräll??), jag har köpt fel bromsbelägg. Såklart. Som tur är så duger de gamla till en början. Så nu ska jag testa skruvat.se:s returservice.
(null)


Visa fler inlägg