Sälen på nytt sätt! (Mannen gympar, sista basgruppsträffen med mera...)

Jo!! Tillslut fick jag honom att ringa vårdcentralen. Lååång tid tog det. Men när han äntligen ringt fick han tid bara nån dag senare. Typ 1,5 timmars genomgång med en fysioterapeut som verkar toppen så fick han ett gympaschema att göra, mycket gympa blir det... Kör på lite intensivt nu på långlediga dagarna och så hoppas jag att han får några tillfällen på jobbet. 
Fördelen med en fysioterapeut är ju att han hittar grundfelet och hjälper till att bygga upp det som pajat ordentligt. Ingen quickfix, men mer bestående förhoppningsvis. Jag är ju very nöjd iallafall, nu vet vi att det inte är nåt viktigt i kläm.. Ska bara jobba på det här med sömnen. Kan ju ta tid.
(null)
Sälmannen lite då och då!! Och ligga på golvet är ju sällan man får göra själv en längre stund innan boysen vill brottas!! 
(null)
Träning det med I guess..
Här skulle det kommit en tjusig gitarrbild på Peter, men den blev suddig och hade för mycket kalsong med innehåll så den gick inte genom censuren. Tyckte det hade vart kul, men här får ni Rickard istället:
(null)
Han vill göra som pappsen, men gitarren hamnar upponer alltsom oftast. Well, learning by doing...
Vi har haft sista basgruppsträffen för terminen, det var kallt, jag har jobbar ett par dagar i Karlskoga... Nytt folk är tydligen lika med ny förkylning, så nu kör jag ett par semesterdagar med feber huvudvärk och halsont. Och en artikel att granska. Och skrivaren gav upp så jag får inte ut den från datorn, jag som vill stryka under och hålla på!! Och skriva ut granskningsmall!! Gaahh! (null)
Ja, och äntligen har jag hittat nya arbetsskor, jag gillar dem så mycket att jag inte vill ha dem på jobbet!! Kanske måste beställa ett par till. Få se hur jag gör... 
(null)
A jag vet!! Inga strumpor i sandaler!!! Men om man fryser så tårna trillar av då??? 
Här kommer mera sälen!! Det är sååå rooligt!!
(null)


Visa fler inlägg